Little Known Facts About καπακια καροτσασ.

Wiki Article

Τα προηγούμενα είναι απλές αλήθειες. Για το τελευταίο σας ευχαριστώ θερμά.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube practical experience and our most recent capabilities. Learn more

«Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης είναι βαθιά κοινωνικός και η ανταπόκριση σ’αυτό τον ρόλο απαιτεί ανοιχτές συνεργασίες με στόχο την ενίσχυση της ενσυναίσθησης και της συμμετοχής. Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου μας εδώ και τρία χρόνια συμβάλλει στη συλλογή καπακιών. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία βασίζεται στις έννοιες του εφικτού και της ανταποδοτικότητας ενώ παράλληλα έχει κοινωνικό και περιβαλλοντικό χαρακτήρα.

Σ’αυτή τη διαδικασία δεν θα μπορούσε να μη έχει ενεργό ρόλο η μαθητική κοινότητα μέσα στην οποία μεγαλώνουν οι μελλοντικοί ευαισθητοποιημένοι πολίτες. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι κατάθεση ψυχής και οράματος και να θέτει σε κίνηση ευρηματικά προγράμματα με στόχο τη here βελτίωση ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας».

needs to overview the safety within your connection just before continuing. Ray ID: 76bf0c932b45c32a

Δίχτυα Αποθήκευσης / Διαχωριστικά Χώρου / Ιμάντες Πρόσδεσης

Υποβραχιόνια / Τεμπέληδες (κατά Μάρκα και Τύπο Αυτοκινήτου)

Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Επίσης, τα μέλη του ΔΣ της ΑΡΩΓΗΣ απευθύνουν έκκληση προς όποιον μπορεί να βοηθήσει εθελοντικά στην περισυλλογή των καπακιών.

ΓΙΑΤΙ έχουμε προσεγμένες χαμηλές τιμές προσδοκώντας το κέρδος να προκύψει μέσα από την αύξηση της πελατείας μας

Συνεχίζοντας να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με αυτήν τη χρήση.

Διατηρεί τις προτιμήσεις του χρήστη σε εναλλαγή σελίδων

Your individual facts will probably be utilized to help your expertise in the course of this Web page, to deal with access to your account, and for other uses explained inside our πολιτική απορρήτου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Report this wiki page